Acces seif

Utilizator:
Parola:Parola uitata

Utilizator:
 
   
 

Termeni si definitii (actualizat ianuarie 2006)

Obiectivul nostru principal este de a oferi servicii de calitate inalta si suport tehnic clientilor oricand, oriunde si prin orice mijloace. Managementul nostru special implica un suport tehnic dedicat rezolvarii rapide si complete a tuturor problemelor clientilor.

In momentul in care se transmite comanda dumneavoatra catre ABO NET se admite ca ati aderat total si neconditionat la acordul nostru de cooperare si respectare a unor reguli de baza specificate in acest document.

In cazul in care termenii specificati aici nu mai reflecta realitatea, devin impartiali sau incorecti, ABO NET isi rezerva dreptul de a-i modifica oricand si ori de cate ori este necesar.

1. Garantia ca primiti banii inapoi in totalitate: 100% BANII INAPOI.
ABO NET ofera cu mandrie garantia ca primiti oricand banii inapoi. Aceasta garantie ajuta clientii sa cumpere serviciile noastre cu incredere si risc zero. Pentru clientii ce incalca termenii specificati in acest document, ramane la latitudinea ABO NET sa ofere sau nu banii inapoi pentru perioada ramasa platita.

In cazul in care doriti banii inapoi, singurul lucru care va este impus este sa completati un mic formular in care sa ne spuneti motivul pentru care doriti banii inapoi si sa ne sugerati cum am putea indrepta problema.

2. Inghetarea pretului
ABO NET garaneaza inghetarea pretului pentru serviciile pe care le-ati platit si pentru perioada pe care ati platit-o.

3. Garantie uptime
Oferim o garantie de 99.9% pentru serviciile oferite. Aceasta include garantie pentru uptime-ul retelei, serverului si serviciilor. Aceasta garantie nu acopera ariile unde ABO NET nu are nici o putere de a interveni, cum ar fi: providerul dvs, providerii de internet, problemele legate de rutare/filtre intre reteaua noastra si dvs. Deasemenea aceasta garantie nu poate fi aplicata in cazuri extreme gen cutremure, uragane, inundatii etc.

4. Materiale cu continut pentru adulti
Nici un client nu are voie sa foloseasca, publice sau stocheze materiale pentru adulti pe serverele noastre sau prin serviciile noastre. Prin materiale pentru adulti se intelege: imagini, text, video, aplicatii, jocuri si orice altceva ce reprezinta nuditate sau acte sexuale.

5. SPAM
ABO NET are toleranta zero pentru orice tentativa de a folosi sau utilizare a serviciile/serverele noastre pentru a trimite SPAM sau UCE (unsolicited commercial email). Clientii nostrii nu au voie sa foloseasca sau sa ofere serviciile noastre in aceasta directie, de asemenea au intreaga responsabilitate pentru script-urile pe care le pun online si siguranta ca serviciile oferite nu sunt utilizate de persoane rau intentionate pentru a trimite SPAM.

6. Fair-use
Oferim resurse cu darnicie si avem pretentia ca toti clientii sa foloseasca aceste resurse corect. De exemplu, de multe ori se intampla ca anumiti clienti sa testeze scripturi care nu functioneaza corect si care nu fac altceva decat sa incarce serverele si sa foloseasca toate resursele la maxim. Sau exista diferite persoane ce genereaza site-uri care fac trafic masiv si folosesc serverele la maxim. De aceea, ABO NET isi rezerva dreptul de a judeca si la nevoie bloca/suspenda aceste site-uri/scripturi/conturi. In general ca regula, nici un client nu are voie sa foloseasca mai multe resurse comparat cu alti 100 clienti. Aceste resurse nu se refera la ceea ce a fost platit si ce este specificat exact(gen 30 gb trafic), ci la resursele puse la dispozitie in sharing(procesor, memorie, acces mysql, conexiuni etc). Obiectivul principal este de a pune la dispozitia clientilor servicii de buna calitate, deci, ABO NET are pretentia de la clienti sa mentina relatia de prietenie si profesionalism in atingerea acestor scopuri.

7. Neplata
ABO NET poate suspenda orice site/cont daca plata nu este facuta la timp. Cand serviciile platite expira, ABO NET va anunta clientul de cel putin de doua ori: cu aproape o luna inainte de a expira si cand contul expira efectiv. In momentul cand un serviciu nu este platit si expirat ABO NET are tot dreptul de a suspenda oricand serviciile.

8. Confirmarile de plata
Pentru a oferi serviciile mai rapid, datorita sistemului deficient de plati din Romania, ABO NET accepta ca dovada platii sa fie trimisa prin fax. Asta nu inseamna ca ABO NET va oferi serviciile imediat ce confirmarea este efectuata, ci ca isi rezerva dreptul de a le oferi sau nu in functie de tipul de serviciu solicitat, modul de plata, credibilitatea clientului, dovada platii etc.

9. Renuntarea la serviciile noastre
Puteti renunta oricand la serviciile noastre. O puteti face online via email/tickets sau prin fax. Pentru a asigura securitatea contului / serviciilor veti fi nevoit sa ne confirmati la email/fax/telefonic.


10. Suportul tehnic
ABO NET ofera suport tehnic gratuit pentru clienti. Suportul tehnic este oferit pentru serviciile noastre. Pentru probleme legate de diferite script-uri, pagini, servicii etc. ce nu fac parte din gama serviciilor pe care le-ati cumparat de la noi, ABO NET isi rezerva dreptul de a ajuta clientii sau nu in rezolvarea acestor probleme.

11. Securitatea serverelor si serviciilor
In cazul in care observam orice tentativa de atac asupra securitatii serverelor si serviciilor, ne rezervam dreptul de a suspenda/bloca orice cont, script, program sau orice alta resursa si de a solicita interventia institutiilor specializate in combaterea infractiunilor informatice, conform legilor romane si internationale. Fiecare client este responsabil pentru ceea ce pune online si ce foloseste pe serverele si prin serviciile noastre. Avem toleranta zero pentru orice astfel de actiuni care pot pune in pericol blocarea serviciilor/serverelor sau pot dauna securitatii continutului serverelor.

12. Continutul ilegal
ABO NET isi rezerva dreptul de a bloca si retine pentru autoritati orice cont/servicii ce sunt raportate ca incalcand legea. Clientul este responsabil pentru ce stocheaza pe serverele noastre si cum foloseste serviciile noastre.

13. Alte tipuri de programe / utilizari
Nu acceptam urmatoarele tip-uri de programe sau ca serviciile sa fie utilizate in urmatoarele directii:
- programe rulate in background pe serverul nostru sau de tip irc/bnc/proxy
- scripturi ce supra-incarca serverul sau ce folosesc majoritatea resurselor in dauna celorlalti clienti
- site-uri gen "link farms", "domain spam", "cyber squatting" si orice altceva este creat in mod special pentru search engine spam ce genereaza sute/mii de pagini de continut etc
- activitati legate de carding, spam, virusi, phishing, escrow
- publicarea / stocarea programelor pentru care nu aveti licenta (warez)
- publicarea / stocarea materialelor pentru care nu aveti copyright gen muzica (mp3), filme, poze, texte, gsm ringtones etc.
- folosirea conturilor pentru distributia masiva de fisiere / file-storage

Acasa / Comanda cont / Creaza cont / Contact / Termeni Utilizare
© ABO NET 2007 Toate Drepturile Rezervate